AFTERPARTY - Cosmic Pop Records w/ Loumana + Peter Clinton.

MIMA The Millenium Iconoclast Museum of Art

01:00 > 03:00
  • Music
A project by Cosmic Pop Records

Loumana is een Brusselse producent en DJ.

Eerst geïnspireerd door alternatieve rockartiesten als Radiohead en King Krule, bouwde hij zijn weg naar hiphopmuziek na het beluisteren van de Neptunes, Kanye West, Flying Lotus of Monte Booker, ... Van elektronische muziek tot Boom bap hip hop: zijn live sets zitten vol geluidsvariaties en onverwachte remixes. Loumana is ook verbonden aan het Brusselse label Cosmic Pop Records waarop hij zijn EP "Géométrie" uitbracht.

Peter Clinton is een pionier van het label Cosmic Pop Records. Hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een iconische figuur in de Brusselse beatmakingsscene. Na in alle emblematische bars van de hoofdstad te hebben gespeeld, is Peter Clinton vandaag de dag een meer dan gevestigde DJ.

Sinds 2016 brengt hij projecten uit op de West Coast labels HRS. Hij maakt deel uit van een compilatie voor UKNOWY en deed enkele releases met zijn label Cosmic Pop Records. Hij brengt ons lo-fi jazzy beats bovenop de meest ratelende begin 2000's vintage rap acapella. Uitgerust met goede invloeden en effectieve techniek is Peter Clinton een artiest die je niet uit het oog mag verliezen.