AFTERPARTY - DC Salas & Bon Public

Sint-Gorikshallen

22:00 > 03:00
  • Music
A project by DC Salas

DC Salas is een Belgische DJ en producent uit Brussel met Peruaanse roots. DC is al 12 jaar actief in het Belgische en Europese nachtleven en heeft als dj zijn sound tot iets heel anders gemaakt: house, new beat, 90's wrong speeder of percussive beats, grenzeloos. Zijn eigenzinnige aanpak maakte van hem een vaste/residentiële DJ op C11 in Brussel, Kiosk Radio en Tsugi Radio. Hij speelde in enkele van de meest opwindende zalen en festivals in Europa: Dour Festival, Listen Festival, Horst Festival, Renate (Berlijn), Fuse (België), Rex Club (Parijs), Berns (Stockholm) of Nitsa (Barcelona), om er maar een paar te noemen.

Als producer bracht hij EP's uit en remixte hij op prestigieuze labels zoals Relish, Kill The DJ, B-Pitch Control, Correspondant en natuurlijk Biologic Records, het label dat hij sinds 2012 samen met Abstraxion runt.

Na zijn eerste album "The Unspoken", uitgebracht in 2017, bracht Diego in 2019 2 EP's uit (op KuratedBy en Jennifer Cardini's Correspondant) met remixen van Fort Romeau, Bell Towers of Betonkust. Voor 2020 staan twee EP's in de steigers: op Eclair Fifi's River Rapid en de legendarische Live At Robert Johnson-imprint.

Maar in 2020 zal ook de nieuwe solo live-act van DC te zien zijn - een persoonlijke benadering van waar het bij dansvloermuziek om gaat, in samenwerking met de Gentse visual agency Vue Studio.

Bon Public is een slaapkamer-dj die muziek speelt die uit het hart komt. Zijn sets staan ver van snobisme, het gaat puur om plezier maken en dansen. Verwacht House & disco vibes maar hou je vast, want hij is ook klaar om off-road te gaan.