Museum Night Fever 2022 : last minute bezoekersgids

Nog een paar laatste tips om jouw #museumnightfever van zaterdag 22.10 zeker te doen slagen!

1. Vergeet je tickets niet (op je smartphone of geprint). Ruil het in voor een Museum Night Fever polsbandje in het eerste museum dat je bezoekt of aan het infopunt (Koningsplein, al vanaf woensdag 19 oktober).
  2. Ontdek het programma.
  3. De brochure wordt overal verspreid op de avond zelf voor als je deze nog niet hebt! Heb je vragen? Het informatiepunt op het Koningsplein brengt ook redding.
  4. Panikeer niet moest je niet alles gezien hebben zoals voorzien, jouw polsbandje verleent je gratis toegang in een van de deelnemende musea tot 26 november.
  5. Begin je avond op tijd, zo voorkom je files aan de ingang van de musea. Neem best ook geen grote tassen mee!
  6. Honger? Een tiental foodtrucks staan tot je beschikking.
  7. Gebruik de gratis shuttles van de MIVB – om je van het ene museum naar het andere te brengen en minder centraal gelegen musea te bezoeken. Voor musea die s avonds wat moeilijker te vinden zijn, is een signalisatie voorzien. Alle specifieke MNF shuttles en de Noctis zijn GRATIS met je pas, maar dit geldt niet voor het hele MIVB-netwerk!
  8. Wil je meer flexibiliteit? Gebruik het DOTT steps netwerk. Als u een nieuwe gebruiker bent, geniet u van 2 gratis ritten van 10 minuten met de code MUSEUMNEW. Als u een bestaande gebruiker bent, kunt u de code MUSEUM22 gebruiken om 10 gratis ritten te krijgen.