Het programma is online en je kan je ticket kopen!

Museum Night Fever 2022 at Museum of the Army - people watching a performance

Hallo!

Hoe gaat het met jou? Met mij geweldig!

Vandaag hebben we het programma van Museum Night Fever online gezet, en het is echt wel hééél leuk geworden.

Check het hier!

Ik heb trouwens al mijn ticket. Wist je dat je je ticket online kan kopen, maar ook bij een aantal van de deelnemende musea, bij visit.brussels, Fnac, MuntPunt en ULB Culture?

Koop je je ticket in voorverkoop (tot 20/10), dan krijg je een verlaagd tarief: €15 voor een standaardticket en €19 voor een standaardticket + afterparty.

Heb je een museumpas? In dat geval krijg je 9€ korting op je MNF-pas. En dit jaar kan je je ticket met de museumpaskorting zelfs online kopen.

Even terug naar het programma van de avond.

Er is echt voor elk wat wils. Ik weet niet precies wat jij leuk vindt, dus ik heb een kort lijstje gemaakt met een aantal suggesties.

Maar ga zeker ook zelf het programma bekijken.

Als je van dansen houdt, dan zit je vanavond in ieder geval meer dan goed! Bij Cinematek, het Museum van de Nationale Bank, het BELvue Museum, het Museum Kunst en Geschiedenis, het MIMA, het Maison des Arts en Train World doen ze tijdens Museum Night Fever vanalles met dans. En daarna kan je natuurlijk ook verder dansen op één van de twee afterparties, in de Botanique of bij C12.

Of vind je dieren leuk, in alle vormen en kleuren? Bezoek dan zeker het Museum voor Natuurwetenschappen, La Loge of het Riolenmuseum.

Je dada is meer wetenschap en technologie? Dan raad ik je zeker aan om naar K1 - KANAL-Centre Pompidou of naar de St-Gorikshallen te gaan.

Of ben je een echte muziekfreak? In het MIM staat de hele avond in het teken van muziek en concertjes, maar ook in Autoworld, de Botanique, het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij en het Museum van de Stad Brussel staat muziek centraal.

Ben je vooral op zoek naar sfeer en gezelligheid? In het Autriquehuis en het Biermuseum van Schaarbeek kan je heerlijk chillen.

Of ben je iemand die graag zelf dingen doet? Rep je dan naar het Huis van de Europese Geschiedenis, het CIVA, ISELP of het Museum van de Kruisboogschutters en steek je handen uit de mouwen.

Mag het best wel wat extravagant en stevig’ zijn? De GardeRobe Manneken Pis, de Boghossian Stichting - Villa Empain of het Art & Marges Museum zullen je zeker verbazen.

Laat je je liever verassen? Bij BOZAR, WIELS, het Legermuseum en het Charlier Museum hebben ze vanalles in petto voor je.

Kan het allemaal niet raadselachtig genoeg zijn voor je? Trek dan zeker naar het Stripmuseum en het Coudenbergpaleis.

Of heb je vooral zin in een reis terug in de tijd? Kies dan de groene buslijn en laat je door de stad rijden in één van de historische bussen van het Trammuseum.

Nog even dit

Als je liever het volledige programma op papier wil, dan kan je een MNF programmabrochure vinden in alle deelnemende musea en o.a. bij visit.brussels. Of je vindt het volledige programma hier, dat is misschien nog makkelijker voor je.

Voor alle praktische vragen hebben we een FAQ gemaakt. Informatie over de inkomprijzen en waar je je ticket kan kopen, vind je op de ticketpagina.

Tot snel, en in tussentijd vind je me op de socials terug (vooral Insta & TikTok, maar ook Facebook).

xoxo

Claudi

PS: we zoeken nog vrijwilligers! Wil je enkele uren tijdens de avond meehelpen? Schrijf je hier in!