12.10.2021

Museum Night Fever 2021 - Last minute bezoekersgids

1. Vergeet je ticket niet (afgedrukt of op je smartphone). Ruil het in voor een MNF polsbandje aan het infopunt (Koningsplein, vanaf 13u de dagzelf) of in het eerste museum dat je bezoekt.

2. Neem je geldig Covid Safe Ticket mee en een mondmasker voor in de musea die het nog vereisen, de pendelbussen en de wachtrijen.

3. Ontdek het programma op www.museumnightfever.be.

4. Het plan wordt overal verspreid op de avond zelf voor als je deze nog niet hebt! Heb je vragen? Het informatiepunt op het Koningsplein brengt ook redding.

5. Panikeer niet moest je niet alles gezien hebben zoals voorzien, jouw polsbandje verleent je gratis toegang in een van de deelnemende musea tot 15 november.

6. Begin je avond op tijd, zo voorkom je files aan de ingang van de musea. Neem best ook geen grote tassen mee!

7. Honger? Een tiental foodtrucks staan tot je beschikking.

8. Gebruik de gratis shuttles van de MIVB – om je van het ene museum naar het andere te brengen en minder centraal gelegen musea te bezoeken. Voor musea die 's avonds wat moeilijker te vinden zijn, is een grondmarkering voorzien.

9. Alle specifieke MNF shuttles en de Noctis zijn GRATIS met je pas, maar dit geldt niet voor het hele MIVB-netwerk!

10. Wil je vrijer bewegen? Geniet dan van 45 gratis minuten op de VOI steps met de code MUSEUMVOI.