12.02.2018

Museum Night Fever - Lyrisch Parcours

Voor romantici is er steeds iets te vinden in Museum Night Fever. Daarom hebben we speciaal voor alle sentimentele zielen onder ons een route ontwikkeld.

Ga je nacht van start met een bezoek aan het Museum voor Natuurwetenschappen. Naast de grootste dinosaurussen galerie van Europa, heeft dit museum ook veel te bieden omtrent de geschiedenis van onze planeet. Daarom hebben ze een programma samengesteld dat volledig gewijd is aan Moeder Natuur. Verwacht muziek, sprookjes, dans en kunstateliers.

Laten we de blauwe shuttle nemen en van schoonheid genieten met een volledige set-up rond Fernand Léger in BOZAR: 3 tentoonstellingen, een modeshow en circusacts houden het de hele nacht avant-garde!

Op de Grote Markt geeft het Museum van de Stad Brussel een draai aan de tentoonstelling 'Baudelaire> <Brussel' en organiseert een avondvullend programma vol voordrachten van 'Les Fleurs du Mal'. Wat we je hier beloven zijn buitengewoon giftige woorden.

Als laatste stop met de blauwe shuttle, gaan we naar een nieuwkomer die onze harten heeft veroverd en bezoeken we de D'ieteren Gallery, die zelden open is. Als oldtimers en andere uitzonderlijke auto's je geen vlinders in de buik bezorgen, neem dan plaats op de achterbank en geniet van de eclectische klanken van de drie bands, variërend van jazz tot postpop en experimentele rock. Simply hot!

Heb je nog tijd en zin om door te gaan en wat te dansen? De afterparty wordt gehost door FTRSND (Future Sound) en is er voor je tot in de vroege uurtjes.