12.02.2018

Museum Night Fever - Hedendaags Parcours

Ben je gedurfd en actueel? Goed op de hoogte van de hedendaagse problemen en trends? Dan is dit parcours echt op jouw maat gemaakt!

Start bij de Boghossian Foundation - Villa Empain met ECHO, een multidisciplinaire performance waarin een actrice, een beeldenmaker, een electro-akoestische muzikant met de prachtige tentoonstellingsruimtes van het huis worden samengebracht.

Neem onze blauwe shuttle rechtstreeks naar het centrum of bezoek het cultureel labo 'Solbosch' in Salle Allende (ULB) waar er een 'melting pot' is van onder andere; hedendaagse tentoonstellingen, electro, initiaties paaldansen en theaterperformances.

In het centrum, raden we je ARGOS Centrum voor kunst en media aan. Neem de micro over en vertel jouw Brussels verhaal in een platenstudio omringd door videokunst. Je zal ook genieten van het Mode & Kant Museum, waar modeontwerper Jean-Paul Lespagnard zijn scherpe gevoel voor mode en fascinatie voor kunst weergeeft in een doordachte tentoonstelling.

Voor je gaat dansen op de officiële afterparty, moet je met de rode shuttle zeker nog een laatste stop maken bij WIELS en je onderdompelen in het universum van Saadane Afif. Popmuziek en activistische posters staan hier op het menu!