MIMA The Millenium Iconoclast Museum of Art

Henegouwenkaai 39-41
1080 Molenbeek

MIMA, is gewijd aan hedendaagse kunst en alternatieve culturen en richt zich op universele thema’s met werken van hedendaagse kunstenaars. Zijn expo « Dream Box » is hiervan een nieuwe demonstratie. Electro-punk posters, een psychedelisch universum met Elzo Durt, gigantische muurschilderingen en fantasmagorie door het collectief Hell’O, een sombere dans van moderne slaven met de activist Escif, een ‘MIMA- kapel’ door Felipe Pantone of een geparodieerd parcours over corporatisme met Gogolplex: dit alles vormt vruchtbare bodem voor de verbeelding van de jonge talenten van Destelheide Hanenbos en Transfocollect. Gecoacht door de kunstenaar Louis Vanhaverbeke geven ze originele en interactieve performances.

Foto's: ©Gautier Houba ©Manon Henry